Budinca de branza dulce de vaca cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.5kg de branza dulce de vaca
  • 5oog de morcovi
  • 200g faina
  • 50g gris
  • 150g zahar
  • 2 oua
  • 100g unt
  • 300g smantana.

Mod de preparare

Morcovii,taiati felii subtiri,se inabusa in putina apa.Cind sunt gata,se trec prin sita impreuna cu branza de vaca.Apoi se amesteca cu grisul fiert si cu faina.Separat,se freaca galbenusurile cu zahar,albusurile se bat spuma si se pune totul peste compozitia de branza cu morcovi,amestecind usor.Se pune in forma unsa cu unt si se fierbe in aburi,in cuptor. Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise