Budinca de broccoli

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g broccoli
  • 3 rosii
  • 100 ml smantana
  • 100 ml iaurt
  • nucsoara
  • 4 oua
  • unt pentru forma
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pui broccoli la fiert in apa clocotita. Tot in apa clocotita pui rosiile, le lasi un minut, le scoti, le inlaturi pielita, dupa care le tai cuburi. Scoti broccoli fiert si-l lasi sa se scurga bine. Apoi il treci prin mixer pana devine ca o crema. Adaugi ouale, smantana, iaurtul, sare si piper, nucsoara. Ungi cu unt o forma, pui ca prim strat rosiile taiate cuburi, dupa care torni amestecul verde. Coci la bain-marie la cuptor circa 30 de minute. Dupa ce s-a facut, o lasi 10 minute sa se raceasca in tava.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise