BUDINCA DE CARNE - ENY -

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr.carne amestec tocata
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri cu pasta de tomate
  • 100 gr.cascaval
  • 700 gr.cartofi
  • 2 linguri cu margarina
  • 200 ml lapte
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Spala cartofii, fierbe-i in coaja in apa cu sare, dupa care curatati de coaja. Din cartofi, margarina, un praf de sare si lapte, pregateste un piure da cartofi. Separat caleste ceapa in ulei, apoi adauga carnea tocata, pasta de tomate, sare, piper si lasa sa scada. Dupa ce a scazut, toarna ouale batute si verdeata tocata. Pune amesteculde carne intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor 30 minute.

Spre final, presara deasupra cascaval ras.

E un deliciu. Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise