Budinca de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 cartofi
  • - 3 oua
  • - 3-4 linguri smantana
  • - 150 g telemea de oi
  • - pesmet

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,in apa cu sare.Se scurg de apa si se decojesc,apoi se taie felii groase.Se amesteca branza data prin razatoarea cu ochiuri mari,cele trei galbenusuri si smantana,Se bat albusurile spuma dupa care se incorporeaza in amestecul mentionat anterior.Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu pesmet.Aici se aseaza straturi alcatuite din cartofi si amestecul de branza:un strat de cartofi,unul de branza si tot asa.Se introduce in cuptor pentru 30-40 de minute la foc potrivit.Se serveste calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise