Budinca de ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic budinca de cacao
  • 500 ml lapte
  • zahar
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Luam un bol mic,punem in el praful de budinca,2-3 linguri de zahar (dupa gust),4 linguri de lapte din 500 ml,restul de lapte punem la fiert,amestecam bine.Cand fierbe laptele ,punem ce a fost in bol in el.apoi le punem in boluri sa se raceasca.Servim.Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise