budinca de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 catei de usturoi
  • 200g de cascaval
  • 1/2 l lapte
  • 1 lg. faina
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se fierbe conopida taiata in buchetele mai mari. Se face un sos alb din faina si lapte in care adaugam 1/2 din cascaval razuit.Conopida se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna peste conopida sosul apoi se presara restul de cascaval si se da la cuptor pana se gratineaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise