Budinca de cornuri

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cornuri mari
  • lapte cat cuprinde
  • 5 oua
  • zahar dupa gust
  • 6 zahar vanilinat

Mod de preparare

Se taie cornutile in rondele mai mari, apoi se pune zahar dupa gust. Se adauga laptele fierbinte. Se lasa sa se incorporeze laptele in cornuri. Se separa ouale, galbenusul se freaca cu zahar, albusurile se bat spuma. Se adauga galbenusurile peste cornuri si se amesteca bine. Se adauga albusurile batute spuma peste compozitia de cornuri. Se toarna compozitia intr-un vas yena si se introduce la cuptor.

Se serveste atat cald, cat si rece, cu sos de caramel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise