Budinca de dovlecei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Dovlecei (cantitatea depinde de marimea dovelcelului si vasul in care se va prepara); Branza de oaie dupa gust
  • 3 oua
  • cascaval
  • o lingurita de unt
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Dovleceii se dau pe razatoare, se amesteca cu branza de oaie maruntita si cu cele 3 oua. Se adauga piper si sare (daca mai este cazul). Un vas de yena se unge cu unt. Se aseaza amestecul de dovlecei in vas. Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade. Se scoate apoi, se presara cascaval ras si se mai da la cuptor pana ce cascavalul e rumenit frumos.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise