Budinca de dovlecei cu carne de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 1/2 kg carne de pui
  • 4 oua
  • 4 felii paine
  • o legatura marar
  • o felie de branza
  • sare piper
  • pesmet
  • ulei pt uns tava
  • cateva cubulete de unt

Mod de preparare

Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare.

Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.

Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.

Ouale se bat.

Mararul se spala si se toaca marunt.

Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.

Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise