Budinca de dovlecei cu carne de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 1/2 kg carne de pui
  • 4 oua
  • 4 felii paine
  • o legatura marar
  • o felie de branza
  • sare piper
  • pesmet
  • ulei pt uns tava
  • cateva cubulete de unt

Mod de preparare

Se spala si se curata dovleceii, se dau pe razatoare.

Carnea de pui se fierbe si se taie cubulete.

Painea se faramiteaza, se inmoaie si apoi se scurge de surplusul de apa.

Ouale se bat.

Mararul se spala si se toaca marunt.

Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron mai mare, pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.

Se aseaza in tava compozitia obtinuta, peste care se pun din loc in loc cateva cubulete de unt, iar deasupra branza rasa.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise