Ouale,zaharul si apa se bat f.bine,sa se ingroase compozitia f.tare;compozitia,cade de pe tel,dar cu greutate.
Punem apoi praful de copt(nu-l sting) si vanilia(pun cca 1/2 lingurita de vanilie pudra);se bate inca o data.
Pe urma se pune grisul,in ploaie,dupa fiecare lingura,mestcind usor,cu o lingura de lemn.
Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu gris,apoi se pune in cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 20-25 minute.Apoi se scoate din cuptor si imediat se toarna peste budinca,laptele putin indulcit si vanilat.Nu trebuie sa incalzim laptele,sau sa-l fierbem.Eu pun pentru 1,5 l lapte,cca 10 lingurite de zahar si vanilez dupa gust.
Se mai pune in cuptor putin,sa se absoarbe laptele.
Apoi,se scoate din cuptor;se serveste rece sau caldut.
Se serveste cu dulceata de cirese,sau fara;mie imi place fara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise