Budinca de gris cu gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana gris
  • mirodenii
  • gem sau sirop de fructe
  • lapte 1 litru

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga grisul in ploaie si se pune la cuptor. Cand este rumenita se scoate din cuptor si se toarna imediat laptele fierbinte peste budinca. Se lasa sa absoarba bine laptele, iar apoi se poate pune deasupra dulceata sau sirop de fructe. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise