Budinca de macaroane cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet macaroane
  • 300 gr branza
  • 200 gr zahar
  • 100 gr stafide
  • esenta rom si vanilie
  • 6oua

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scot in apa rece. In timpul acesta se marunteste branza cu furculita si se amesteca cu zaharul, stafidele, ouale si esentele. Cand sunt gata pastele de fiert se amesteca cu compozitia de mai sus si se da la cuptor circa 30 minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise