Budinca de orez cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 ml lapte
  • * 150 g orez
  • * 50 g stafide
  • * 50 g miere
  • * 2 oua
  • * 100 ml suc de portocale
  • * 1/2 portocala (coaja rasa)
  • * 1/2 lamaie (coaja rasa)
  • * 100 g frisca
  • * 1/4 lingurita scortisoara

Mod de preparare

- In lapte se pune orezul si se pune la fiert.

- Cand orezul a fiert se adauga ouale batute, mierea, sucul de portocale, coaja rasa de la 1/2 portocala, coaja rasa de la 1/2 lamaie si stafidele. Se amesteca bine si se lasa sa mai fiarba 6-7 minute.

- Se lasa sa se raceasca si se serveste cu scortisoara si frisca.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise