Budinca de orez cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 ml lapte
  • * 150 g orez
  • * 50 g stafide
  • * 50 g miere
  • * 2 oua
  • * 100 ml suc de portocale
  • * 1/2 portocala (coaja rasa)
  • * 1/2 lamaie (coaja rasa)
  • * 100 g frisca
  • * 1/4 lingurita scortisoara

Mod de preparare

- In lapte se pune orezul si se pune la fiert.

- Cand orezul a fiert se adauga ouale batute, mierea, sucul de portocale, coaja rasa de la 1/2 portocala, coaja rasa de la 1/2 lamaie si stafidele. Se amesteca bine si se lasa sa mai fiarba 6-7 minute.

- Se lasa sa se raceasca si se serveste cu scortisoara si frisca.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise