Taie marunt carnita si caleste-o putin in 2 linguri de ulei de masline(extravirgin).Lasa carnea sa se raceasca si apoi pune-o la masina de tocat si toac-o.Separat caleste ceapa verde si usturoiul verde in 2 linguri de ulei de masline.Intre timp, prepara un sos din urmatoarele ingrediente:4oua,300 gr smantana,verdeata tocata(marar verde),sare,piper.Apoi amesteca sosul cu usturoiul verde, ceapa prajita si carnea,care a stat la racit.Unge o tava de yenna cu unt si apoi tapeteaz-o cu cele 2 linguri de pesmet,apoi toarna in ea compozitia de budinca si da-o la cuptorul preincalzit.O lasam la cuptor 25 de minute.Pofta buna !!! Este un deliciu.Mie personal imi place sa o mananc cu crema de iaurt pe deasupra.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise