BUDINCA DE PUI

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 grame carne de pui;
  • 300 grame paste(de preferat penne);
  • 2 oua;
  • 100 ml lapte;
  • 100 grame unt;
  • 50 grame pesmet;
  • 150 grame cascaval;
  • sare,piper,50 ml ulei masline.

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa care clocoteste,adaugand putina sare,respectand timpul de fierbere;

Dupa ce au fiert,se trec printr-un jet de apa rece pentru a stopa fierberea si usor racite se freaca cu ulei de masline,pentru a nu se lipi si a le conferi o stralucire;

Carnea de pui se spala,se usuca bine,intr-un servet absorbant,se taie bucatele mici;

Galbenusurile de la oua se bat si se amesteca cu laptele,dupa care se adauga carnea;

Peste aceasta copozitie se adauga albusurile batuta spuma,se amesteca usor toate ingredientele,se asezoneaza,dupa gust;

Se ia un vas termorezistent,se unge cu unt,se tapeteaza bine cu pesmet,se toarna compozitia si se da la cuptor,la foc potrivit,timp de 40-50 minute;

Cu 5-10 minute inainte de a fi gata,se presara deasupra cascavalul ras, se da la cuptor pentru gratinare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise