Budinca de varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza
  • 100 gr.unt
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 7-8 ciuperci taiate felii
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierb frunzela de varza in apa cu sare,se scurg si se stoarc bine.Se toaca taitei.Se amesteca cu galbenusurile,untul topit cu ciupercile taiate (pot fi si din conserva),sare si piper.La sfarsit se pun albusurile batute spuma.Intr-0un vas mai adanc uns si tapetat se pune compozitia.Se fierbe o ora la cuptor in bain-marie.Cand e gata se decoreaza cu oua fierte si taiate rondele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise