Budinca din paine cu banane

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 170 g pâine italiana din gris, taiata În bucati
  • de 2,5 cm
  • 450 g banane foarte coapte
  • 1/4 cana zahar brun Închis compact
  • 2 1/2 cani lapte de orez
  • 3 albusuri de oua mari
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita nucsoara rasa
  • 1/4 lingurita sare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se coace pâinea

7 minute sau pâna devine crocanta. Se scot din

cuptor si se reduce temperatura cuptorului la 180°C.

Într-un castron mare, se zdrobesc bananele cu un

aparat de facut cartofi piure sau cu o furculita Se

adauga zaharul brun si se amesteca bine. Se toarna

laptele de orez, albusurile, vanilia, nucsoara si sarea;

se amesteca.

Se pun cuburile de pâine prajita intr-un vas de

copt patrat, din sticla, cu latura de 23 cm. Peste

pâine se toarna amestecul cu banane.

Se coace 35 de minute sau pâna când budinca se

umfla si se incheaga. Înainte de a fi servita, se

raceste la temperatura camerei .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise