Budincă flamandă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 frunze de țelină ( cu tot cu tije )
  • 2 praji,
  • 6 cartofi,
  • 100 grame de unt,
  • 2 gălbenușuri,
  • 250 grame de brânză rasă,
  • 30 de grame de unt

Mod de preparare

1. Se fierb în apă sărată frunzele de țelină, prajii și cartofii curățați și tăiați în bucățele.

2. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi se dă zarzavatul prin mașina de tocat.

3. Zarzavatul tocat se amestecă cu gălbenușurile,cu brânza rasă și cu untul.

4. Pireul obținut astfel este așezat într-o cratiță bine unsă cu unt.

5. Se presară brânza rasă

6. Se pune cratița la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise