Budincă flamandă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 frunze de țelină ( cu tot cu tije )
  • 2 praji,
  • 6 cartofi,
  • 100 grame de unt,
  • 2 gălbenușuri,
  • 250 grame de brânză rasă,
  • 30 de grame de unt

Mod de preparare

1. Se fierb în apă sărată frunzele de țelină, prajii și cartofii curățați și tăiați în bucățele.

2. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi se dă zarzavatul prin mașina de tocat.

3. Zarzavatul tocat se amestecă cu gălbenușurile,cu brânza rasă și cu untul.

4. Pireul obținut astfel este așezat într-o cratiță bine unsă cu unt.

5. Se presară brânza rasă

6. Se pune cratița la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise