Budincute din creier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg creier de porc
  • unt
  • sare
  • piper
  • o felie de paine inmuiata in lapte si mixata si un ou batut spuma
  • pesmet
  • cascaval;

Mod de preparare

Se spala creierul in apa rece si se fierbe in apa putin sarata si doua linguri de otet. Cind este gata se scurge bine de apa si se amesteca bine cu sarea, piperul, o felie de paine inmuiata in lapte si faramata si un ou batut spuma.Se pune amestecul de creier in tava cu forme de briose unse cu unt si presarate cu pesmet, si se presara deasupra cascaval ras cu galbenus.Se lasa la cuptor pana se rumenesc bine.Se serveste cu salata de rosii alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise