Bulete de cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval,
  • 2 oua,
  • 3 linguri faina,
  • 4 cartofi,
  • sare, piper,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fierbeti cartofii bine in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert ii faceti piure. Adaugati ouale si faina si amestecati bine pana ce amestecul devine omogen. Condimentati cu sare si piper. Amestecati cascavalul ras in compozitia cu cartofi. Faceti din ametec bilute pe care le dati prin pesmet. Prajiti buletele intr-un vas cu ulei mult incins pana se rumenesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise