Bulgarasi cu nuca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 g nuci tocate marunt
  • - 125 g unt moale
  • - 50 g zahar
  • - vanilie
  • - 200 g faina
  • - zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia si formati bilute de marime potrivita pe care le coaceti timp de aprox 30 minute la foc potrivit.

Cand sunt gata si inca calde tavaliti-le prin zahar pudra din abundenta. Sunt minunate langa o cana de lapte, in asteptarea lui Mos Craciun!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise