Bulgarasi din cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi,2 oua,1oog cascaval,sare,piper,marar
  • Sos:1 pahar suc de rosii,1 lingura faina,sare,piper

Mod de preparare

Cartofii fierti,se paseaza,se amesteca cu ouale,cascavalul ras si mararul ;se sareaza si pipereaza.Se formeaza bulgarasi,pe care ii asezama intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor.

Se fierbe un sos din ingredientele de mai sus pe care il turnam peste bulgarasi si ii mai dam 5 minute la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise