bulion aromat

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • frunze de telina,
  • frunze de patrunjel
  • o ramura de cimbru
  • ardei iute
  • sare
  • salicin

Mod de preparare

se culeg rosiile bine coapte se spala si se dau prin robot sau masina de rosii

sucul se pune la fiert cu frunzele tocate sau macinate prin masina de carne cui nu ii plac macinate se poate si ilegatee si se scot afara se pune si cimbrul si sarea si ardeiul iute dupa gust si se lasa la fiert cind este gata fiert se pune in sticle si se pune in haine

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise