BULION

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt ca rosiile sunt din gradina noastra, nu le-am cantarit, cate s-au copt odata din atata am fiert bulion. Este o reteta la care nu trebuie cantitate, fierb atatea rosii cate am la indemana.
  • -rosii
  • -sare dupa gust

Mod de preparare

Am folosit o oala de 10 litri unde am pus rosiile spalate, curatate acolo unde este locul coditei. Am ales rosii coapte si sanatoase, le-am taiat bucati si le-am pus la fiert cu sare pt conserve(atentie, nu folositi la conserve sare iodata). Nu dau niciodata rosiile prin masina. Le-am fiert la foc potrivit cateva ore, pana s-au zdrobit, apoi le-am strecurat prin sita, dupa care le-am pus din nou la fiert cam o ora. Acum pt aroma am adaugat o jumatate de ardei gras si 2 fire de telina verde, pe care le scot afara inainte de a pune bulionul in sticle. In timpul fierberii eu am pregatit sticlele, pe care le-am spalat bine, apoi le-am sterilizat in cuptorul sobei, dupa care am turnat bulionul in sticle, le-am capacit si le-am pus la dunst uscat intre paturi, apoi le voi aseza in camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise