Bulz cu carnati si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • malai, apa, sare
  • branza putin sarata de vaci, data pe razatoare
  • carnati taiati rondele
  • oua
  • unt pentru uns formele

Mod de preparare

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale.

O rasturnam si o lasam sa se raceasca putin, apoi o taiem felii.

Formele se ung cu putin unt si apoi se garnisesc cu felii mici de mamaliga.

Dupa stratul de mamaliga asezam rondelele de carnati, o lingura cu branza rasa si acoperim din nou cu mamaliga.

Cat \"modelam\" mamaliga , ne udam mainile cu apa sa nu ni se lipeasca de degete...

Deasupra se mai aseaza o lingura cu branza rasa si se dau la cuptor pentru 15-20 min.

Putem sa mai adaugam si un ou deasupra.

In acest caz vor sta la cuptor ceva mai mult.

Se servesc imediat cu smantana si branza rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise