Cabanos in piept de pui cu busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 fire de cabanos
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. faina de grau
  • - ulei pentru prajit
  • - sare, piper
  • - busuioc
  • - scobitori

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza bucatelele de piept de pui pe cabanos, se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca la prajit si se taie bucatele, dupa preferinta. Se dau prin faina, apoi prin ou, si se prajesc in uleiul incins. De preferinta ulei de palmier.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise