Cabanos invelit(imbracat)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati cabanos
  • aluat foietaj
  • 1-2 galbenusuri
  • seminte susan

Mod de preparare

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.

Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .

Rulourile astfel obtinute se aseaza la distanta unele de altele , intr-o tava .

Galbenusurile se bat bine cu furculita si cu ajutorul unei pensule se ung rulourile apoi se presara seminte de susan.

Tava se da la copt in cuptorul dinainte incalzit, pina cand rulourile se rumenesc frumos deasupra.

Se pot servi reci sau calde.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise