Caipiroska cu capsuni

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cl vodka
  • 1 lime
  • 2 lingurite zahar brun
  • 3-4 capsuni

Mod de preparare

Se prepara direct in pahar. Se pune mai intai zaharul brun, apoi lime-ul taiat bucatele si se strivesc bucatelele pana isi lasa putina zeama.

Capsunile taiate bucatele se adauga in pahar si se strivesc si ele.

Dupa se adauga gheata sparta in bucatele de dimensiune medie (un cub de ghiata in 3-4 bucati)pana umplem paharul. Adaugam vodka si gata!!!!!!! Enjoy!

OBS: capsunile si zaharul brun se pot introduce in blender si se obtine astfel un piure.

In loc de capsuni se pot folosi si piersici.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise