Caipiroska cu capsuni

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cl vodka
  • 1 lime
  • 2 lingurite zahar brun
  • 3-4 capsuni

Mod de preparare

Se prepara direct in pahar. Se pune mai intai zaharul brun, apoi lime-ul taiat bucatele si se strivesc bucatelele pana isi lasa putina zeama.

Capsunile taiate bucatele se adauga in pahar si se strivesc si ele.

Dupa se adauga gheata sparta in bucatele de dimensiune medie (un cub de ghiata in 3-4 bucati)pana umplem paharul. Adaugam vodka si gata!!!!!!! Enjoy!

OBS: capsunile si zaharul brun se pot introduce in blender si se obtine astfel un piure.

In loc de capsuni se pot folosi si piersici.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise