Caise caramelizate cu migdale

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise,
  • 50 g unt,
  • 80 g zahar pudra,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 2 linguri migdale taiate felii,
  • 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Mod de preparare

Spalati caisele, stergeti-le cu un servet si scoateti-le samburii. Puneti sa se incinga untul intr-o tigaie mare si adanca (sau in doua mai mici), prajiti caisele, pudrati-le cu zahar si stropiti-le cu zeama de lamaie. Lasati-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 10 minute, dupa care dati focul mai tare si caramelizati-le.

Separat, prajiti migdalele (fara grasime), rasturnati-le peste caise, adaugati fisticul si serviti-le fierbinti sau caldute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise