CAISE CU FRISCA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 caise
  • 250 g zahar pudra
  • cca 500 g frisca

Mod de preparare

Caisele se spala,se scot samburii,iar jumatatile de caise se fierb cu zaharul si cu jumatate pahar cu apa.Se scot caisele fierte ,dar nu faramate si dupa ce s-au racit se aseaza in castronase individuale,se stropesc cu putin lichior si se orneaza cu frisca din belsug.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise