CAISE CU FRISCA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 caise
  • 250 g zahar pudra
  • cca 500 g frisca

Mod de preparare

Caisele se spala,se scot samburii,iar jumatatile de caise se fierb cu zaharul si cu jumatate pahar cu apa.Se scot caisele fierte ,dar nu faramate si dupa ce s-au racit se aseaza in castronase individuale,se stropesc cu putin lichior si se orneaza cu frisca din belsug.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise