CAISE UMPLUTE CU OREZ

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 jumatati de caisa,
  • 1 cana orez,
  • 2 cani lapte,
  • zahar dupa gust,
  • 2 vanilii,
  • unt pentru prajit,
  • pesmet;

Mod de preparare

Se fierb jumatatile de caise, in sirop, fara sa se sfarame. Dupa ce au fiert, se scurg si se umplu cu orez fiert in lapte cu zahar si vanilie. Se unesc jumatatile de caisa, doua cate doua, reconstituind fructul intreg si se dau prin pesmet fin. Se prajesc in unt si se servesc cu sos de caise facut din gem sau marmelada subtiata cu apa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise