Calamar umplut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 calamari tuburi
  • • 2 rosii
  • • 4 catei usturoi
  • • Patrunjel
  • • 200 g mozzarela
  • • Sare, piper,oregano

Mod de preparare

Se frig calamarii pe gratar si apoi se lasa sa se raceasca.

Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat foarte mic dupa care sa adauga rosiile decojite si taiate cubulete. Asteptam sa se reduca sucul rosiilor si adaugam mozzarela si patrunjelul.

Lasam compozitia sa se raceasca un pic apoi umplem calamarii si-i inchidem cu ajutorul unei scobitoare.

Se mai pun calamarii pe gratar pentru 5-10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise