Calcannon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un cartof mare
  • un praz
  • o varza mica
  • 1/2 ceapa
  • unt cit o aluna
  • 1/2 lingura de smintina

Mod de preparare

Spalati, curati si taiati in cubulete prazul , cartoful si ceapa. Tocati mare varza. Puneti totul intr-o cratita cu putin apa si fierbeti pina acestea se inmaoie. Scurgeti restul de paa si zdrobiti . Aduagati untul si smintina si amestecati. Puteti servi cu peste sau pui.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise