Caltabosi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rinichi
  • limba
  • inima
  • splina
  • bosogi
  • capatina
  • piper boabe
  • foi dafin
  • sare
  • intestine de porc

Mod de preparare

Se curata, spala si se pun la fiert ingedientele de mai sus cu sare, boabe de piper si foi de dafin. Se dau apoi prin masina de tocat, se amesteca cu condimente, sare, piper praf, cimbru. Se umplu intestinele groase de la porc, care se pun la fiert, apoi la presat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise