Camembert aromat la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thymus
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.

Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa. Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thymus si boabe de piper. Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.

Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise