CAPSUNI CU CREMA CHANTILLY

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml. frisca lichida,
  • 8 linguri zahar pudra,
  • 8 linguri zahar tos,
  • 4 praf de vanilie,
  • capsuni,
  • rom.

Mod de preparare

1.Se bate frisca cu zaharul pudra si rom.Se adauga praful de vanilie.

2.In boluri de sticla se repartizeaza capsunile taiate , se presara zahar tos, se pune frisca batuta si se orneaza cu capsuni taiate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise