Capsuni cu lichior, trase in ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 capsuni mari, cu frunzulitele lasate, spalate si uscate pe un servet
  • 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun)
  • 400g ciocolata amaruie
  • 3 linguri smintina groasa
  • 100g ciocolata alba

Mod de preparare

Cu o seringa se introduce in capsuni lichior (cam 2 lingurite in fiecare) si se lasa cam 30 min la frigider. Intr-un vas pus la baie de aburi se pune cioc amaruie cu 2 linguri de smintina si se topeste amestecind . La fel se procedeaza cu ciocolata alba si restul de smintina. Se scot capsunile de la frigider,se trec prin ciocolata amaruie,se lasa putin sa se scurga si cu o furculita trecuta prin ciocolata alba se fac linii pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise