Capsuni cu lichior, trase in ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 capsuni mari, cu frunzulitele lasate, spalate si uscate pe un servet
  • 3/4 ceasca lichior (de portocale ar fi cel mai bun)
  • 400g ciocolata amaruie
  • 3 linguri smintina groasa
  • 100g ciocolata alba

Mod de preparare

Cu o seringa se introduce in capsuni lichior (cam 2 lingurite in fiecare) si se lasa cam 30 min la frigider. Intr-un vas pus la baie de aburi se pune cioc amaruie cu 2 linguri de smintina si se topeste amestecind . La fel se procedeaza cu ciocolata alba si restul de smintina. Se scot capsunile de la frigider,se trec prin ciocolata amaruie,se lasa putin sa se scurga si cu o furculita trecuta prin ciocolata alba se fac linii pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise