Capsuni cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 7-8 portii
  • * 1 l lapte dulce
  • * 1/2 kg inghetata de cicolata
  • * 1/2 kg inghetata de vanilie
  • * 100 g miere
  • * 400 g capsuni
  • * 5o g polen
  • * 1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare

- Jumatate din capsuni se zdrobesc intr-un bol si se adauga laptele, mierea, esenta de rom, polenul, inghetata de ciocolata si se mixeaza pana ce compozitia se transforma intr-o crema.

- Se toarna in pahare inalte, se adauga inghetata de vanilie nemixata si se decoreaza cu restul de capsuni.

Paharele se pun la rece.

In timpul prepararii se pune un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise