CAPSUNI CU VIN ALB

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr.de capsuni 2-3 linguri de zahar 0
  • 70 l de vin alb rece 2 sticle(1
  • 4l)de spumant sec rece

Mod de preparare

Spalati capsuni,lasati sa se scurga de apa si ii taiati in jumatate sau in 4 .Puneti capsuni intr-un bol de sticla cu zaharul.Varsati vinul alb peste capsuni si lasati la macerat in frigidel timp de 1 ora.Adaugati spumantul si mestecati incet.distribuiti capsuni in cupe de inghetata transpatente si serviti la masa cu lingurita si furculita.Pofta buna

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise