CAPSUNI GRATINATE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g.capsuni,
  • 30g.margarina,
  • 1 lingura zahar,
  • 1 pachetel zahar vanilat,
  • 125ml.frisca,
  • 4 linguri coniac,
  • 4 galbenusuri,
  • zahar pudra;

Mod de preparare

1. Capsunile se spala, se lasa la scurs, se taie in doua si se stropesc cu rom. Se pun intr-o forma se Jena.

2. Margarina se freaca cu zaharul vanilat, galbenusurile si frisca; se pune in bain-marie si se amesteca pana se obtine o crema consistenta. Amestecul se toarna peste capsuni si se introduce la cuptor 10 minute pana se gratineaza. Dupa ce s-a racit, se gratineaza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise