Capsuni gratinate

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g capsuni
  • 30g margarina
  • 1 lingura zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125ml frisca
  • 4 linguri coniac
  • 4 galbenusuri
  • zahar pudra

Mod de preparare

Dupa ce se spala si se scurg capsunile se taie in doua si se stropesc cu rom; capsunile se asaza intr-o forma termorezistenta. Margarina se freaca cu zaharul vanilat, galbenusurile si frisca; se amesteca pe baie de aburi pana se obtine o crema consistenta. Amestecul se toarna peste capsuni si se introduce la cuptor 10 min. pana se gratineaza. Dupa ce s-a racit se presara cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise