Costite de ied

Se spala bine costitele de ied.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 costite de ied
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 10 catei de usturoi
  • 15 fire ceapa verde
  • 3-4 rosii
  • 3 linguri coniac
  • 5 linguri mustar
  • hartie de copt

Mod de preparare

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga.

Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam bine.

Cu aceasta compozitie, ungem costitele de ied. Punem fiecare costita pe hartie de copt, punem un fir de ceapa si o felie de rosie si impachetam. Asa facem cu toate costitele. Punem costitele in tava. Preincalzim cuptorul la 220 de grade C si coacem la 190 de grade C, pentru 90 de minute.

Se serveste cu salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise