Carnaciori inveliti in bacon

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnati cruzi subtiri
  • felii foarte subtiri de bacon sau jambon crud afumat
  • vin alb sec sau demisec

Mod de preparare

Se invelesc carnaciorii in feliile de bacon ca si intr-o foita de tigara (sau se spiraleaza).

Se aseaza intr-o tigaie de teflon unul langa altul, se adauga vin alb pana ajunge la jumatatea grosimii carnaciorilor si se inabusesc sub capac, la foc potrivit.

Se intorc pe toate partile pana ce scade vinul si apoi se rumeneste baconul.

Se pot servi calzi cu garnitura de cartofi (preparati sub orice forma doriti) sau reci, ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise