Carnati proaspeti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g grasime ramasa de la degresarea intestinelor
  • 200 g carne de vita
  • 50 g usturoi
  • 3 g piper
  • 2 g cimbru praf
  • 25 g sare.

Mod de preparare

Carnea si grasimea se spala si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare adaugind putina apa. Carnea si grasimea se toaca cu masina, folosind sita mijlocie. Pasta obtinuta se amesteca cu sare, piper, cimbru, si mujdei. Compozitia omogenizata se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu intestinele. Cirnatii preparati se tin la frig (frigider) pentru fezandare, citeva ore. Se pregatesc la gratar sau prajiti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise