Carne cu legume

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de porc
  • Cartofi si/sau ciuperci
  • Maioneza
  • Cascaval

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in jumatate. Cascavalul se taie subtire. Apoi se aseaza straturi in tava.

1. Legumele

2. Carnea

3. Cascavalul

4. Maioneza

Se pune la copt 2 ore la 180 Grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise