Carne de porc cu mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 3 mere (acrisoare
  • de preferinta)
  • o capatana de usturoi
  • ulei
  • condimente
  • iaurt (sau smantana)

Mod de preparare

Se taie carnea in fasii de 3 cm, potrivit de groase si se frige in ulei. Merele se curata de coaja, se taie felii si se prajesc. Se fierbe intr-un castron apa cu vegeta. Cand e gata carnea, adaugam merele prajite si apa cu vegeta, astfel incat apa sa acopere carnea si merele. Si lasam sa fiarba sub capac, pana nu mai este apa. Cand e gata, punem usturoi taiat felii si luam cratita de pe foc.

Se pune carnea cu merele pe un platou si se lasa cateva minute, dupa care punem iaurt cat dorim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise