carne de porc cu sos acru si dulce

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne 1 Kg
  • praz sau ceapa tocata 2 linguri
  • amidon 100 g
  • oua 1 buc
  • faina 25 g
  • morcov tocat 100 g
  • zahar
  • otet
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea se taie tip baghete. Din ou, amidon, apa, piper si sare se face o compozitie care se lasa zece minute. Se incinge uleiul, se tavaleste carnea in compozitia de ou si amidon si se prajeste cinci minute. In doua linguri de ulei se incing piperul, prazul, pasta de rosii, amidon si zahar. In aceasta compozitie se pune carnea timp de un minut la foc tare si se scoate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise