Carne de porc umplută cu legume

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. de carne de porc fără os
  • 4 căţei de usturoi
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 300 g. ciuperci
  • 1 lingură orez
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cană cu apă/supă
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe şi măcinat
  • pătrunjel verde.

Mod de preparare

Se bate carnea până devine subţire. Cipercile se taie felii şi se călesc cu 2 cepe tăiate mărunt. Apoi se adaugă morcovul ras, ardeiul tăiat mărunt, orezul înmuiat, oul şi verdeaţa. Se întinde compoziţia pe carne, se rulează, se leagă cu aţă sau se prinde cu scobitori apoi se aşează în tava unsă cu ulei. Ceapa rămasă se taie în sferturi, usturoiul se striveşte în coajă, cimbrul, boabe de piper şi o cană de supă se pun în tavă. Se dă la cuptor iar după 1/2 oră se toarnă şi vinul şi se lasă pân se rumeneşte carnea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise