Carne de vaca cu legume si orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca slaba
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. patrunjel
  • 1/4 buc. telina
  • dovlecel
  • o lingura mazare verde
  • 1 buc. cartof
  • 5-6 pasati fasole verde
  • 1 buc. rosie
  • o lingura orez fiert
  • 15 ml ulei
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg. Orezul se fierbe separat. Se taie apoi carnea bucatele si se amesteca cu legumele, orezul si rosia curatata, taiata sferturi. Se adauga uleiul si verdeata deasupra si se lasa sa scada 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise