Carne de vaca cu sos picant

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 1 kg. cartofi
  • 3/4 pahar smintina
  • 1 lingura de sos
  • 2 buc. ceapa
  • o lingura faina
  • 3 linguri unt

Mod de preparare

Se alege carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai. Ceapa curatata si spalata se taie subtire si se prajeste in unt. Cind ceapa s-a rumenit, se adauga carnea taiata, sarata si piperata si se prajeste cca 10 minute, amestecindu-se cu furculita. Se presara apoi carnea cu faina, se amesteca si se prajeste din nou 5 minute. Dupa aceea se adauga smintina, se amesteca, se fierbe 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii) si se adauga sare dupa gust. Ca garnitura se servesc cartofi prajiti. Carnea si cartofii se pot presara cu marar sau patrunjel verde tocat marunt.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise